Lucrători ai ISU Dobrogea trecuți în rezervă

  •  
  •  
  •  
  •  

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa face următoarele precizări:

În conformitate cu art. 445 Cod de Procedură Penală, la data de 28 ianuarie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin judecătorul delegat a transmis către ISUJ Constanţa, senţinţa pronunţată vineri, 24 ianuarie 2014 şi clarificările necesare punerii în aplicare a acestei hotărâri.

Ca urmare, ISUJ Constanţa a demarat procedura de emitere a documentelor administrative de trecere în rezervă a cadrelor pentru care Instanţa de judecată a decis anularea foilor de concurs şi a documentelor de încadrare.

La emiterea acestora s-a constatat că în documentul transmis de Instanţa sunt erori materiale cu privire la numele candidaţilor pentru care s-a dispus anularea foilor de concurs şi a documentelor de încadrare, motiv pentru care s-a făcut o cerere către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de îndreptare a acestor erori.

Astfel, pentru candidaţii ale căror nume au fost corect înscrise în sentinţa judecătorească s-au emis documentele de trecere în rezervă cu data de ieri, 28 ianuarie 2014, fiindu-le aduse la cunoştinţă în cursul zilei de astăzi. În ceea ce-i priveste pe candidaţii pentru care s-au depistat erori, trecerea în rezervă urmează a se realiza la data efectuării rectificărilor de către emitent.

La nivelul ISUJ Constanţa s-au dispus toate măsurile necesare asigurării intervenţiei în zona de competenţă a inspectoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *