Luni bune de filaj, tradari in randul membrilor retelei si un “tun” de zeci de mii de euro

  •  
  •  
  •  
  •  

O reţea de hoţi de produse petroliere a fost destructurată de poliţiştii constănţeni. Aceştia reusisera sa improvizeze o instalatie cu ajutorul careia sustrageau benzina din conductele platformei Petromidia.  Omul “cheie” in aceasta operatiune se urca pe un turn din incinta platformei petroliere si fila, de la inaltime, intreaga zona. Ceilalti inconjurau zona si asteptau semnalul. Un laser verde le indica momentul oportun in care sa intervina precum si locurile de unde puteau sa sustraga benzina fara sa fie surprinsi in “actiune”.

Totul a iesit la iveala, miercuri noaptea,  când politistii si procurorii constanteni au organizat un flagrant. Patru dintre membrii grupării au ajuns pe mana autoritatilor, iar odata intrati la audieri, numele celorlalti complici au fost deconspirate in scurt timp.

Domiciliile tuturor persoanelor implicate in reteaua de furt au fost perchezitionate, iar oamenii legii au reusit sa recupereze intreg prejudiciul.

Cei opt indivizi din Navodari si Corbu urmeaza sa fie prezentanti magistratilor constanteni cu propunere de arestare preventive pentru savarsirea infractiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *