Saturday, 20 October 2018
Acasă > Eveniment > Lux plutitor în Portul Constanța

Lux plutitor în Portul Constanța

Una dintre cele mai mari și luxoase nave de pasageri din lume a acostat pentru a doua oară în acest an în Portul Constanța. Gigantul hotel plutitor are la bord două mii de turiști, în marea lor majoritate italieni, francezi și greci. Pachebotul uriaș are aproape 300 de metri lungime și a sosit la Constanța de la Istanbul. Următoarele opriri sunt porturile Odessa, apoi Yalta.

La bordul navei se află turiști care au parte de toate ingredientele unei vacanţe de vis. Nu lipsesc piscinele, săli de teatru și cinema, cazinourile sau simulatoare de golf și curse de Formula 1. Restaurantul principal se întinde pe două nivele și are o capacitate de 1400 de locuri.

La bordul pasagerului se află și 20 de angajați români, dintr-un echipaj de aproape o mie de membri. Oamenii spun că le este dor de casă, dar modul de viață pe care îl au aici și câștigurile de 1.500 de euro lunar compensează celelalte lipsuri.

„Am făcut turul lumii de la începutul anului și până în aprilie, am avut pasageri mai bogați. Sunt de diferite naționalități, nu avem doar italieni, pentru că firma este italiană. Avem spanioli, germani, inclusiv români”, a declarat Edi Moraru, oparator video

Costul unei croaziere pe un astfel de vas porneşte de la 800 de Euro de persoană. Cei care au ales un tur complet al Europei au plătit chiar și 1.700 de euro pentru un sejur de 13 zile, dacă au ales cazarea într-un apartament de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.