MAE. Alţi doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatici în Fâşia Gaza

Alţi doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel,  sunt ostatici în Fâşia Gaza, informează Ministerul Afacerilor Externe.

“În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că autoritățile israeliene au informat că, în urma verificărilor efectuate, alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza.

Totodată, precizăm că Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene.”, transmite MAE.

La data de 23 octombrie 2023, MAE anunta că în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza,  autoritățile israeliene au informat cu privire la decesul a încă unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel.

Astfel, potrivit informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, cinci persoane cu dublă cetățenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, au decedat, și o persoană este notificată ca fiind ostatic în Fâșia Gaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *