Monday, 24 September 2018
Acasă > Politica > MAE condamnă atentatul terorist din Liban, soldat cu cel puţin 37 de morţi şi 181 de răniţi

MAE condamnă atentatul terorist din Liban, soldat cu cel puţin 37 de morţi şi 181 de răniţi

Ministerul de Externe condamnă cu fermitate atentatul terorist care a avut loc joi la periferia sudică a Beirutului şi subliniază sprijinul său pentru pacea, stabilitatea şi unitatea Libanului, precum şi importanţa continuării luptei comune împotriva terorismului.

Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate atentatul terorist care a avut loc la 12 noiembrie la periferia sudică a Beirutului şi care a făcut victime numeroşi civili nevinovaţi. Ministerul Afacerilor Externe transmite cele mai sincere condoleanţe familiilor victimelor şi speră în însănătoşirea cât mai grabnică a celor răniţi”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

MAE subliniază că în astfel de momente, mai mult decât oricând, doreşte să sublinieze sprijinul său pentru pacea, stabilitatea şi unitatea Libanului, precum şi importanţa continuării luptei comune împotriva terorismului.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat dublul atentat comis joi la periferia Beirutului, soldat cu cel puţin 37 de morţi şi aproape 200 de răniţi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.