duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Sport > Mamaia găzduiește cea de-a 5-a ediție a turneului de tenis rezervat veteranilor

Mamaia găzduiește cea de-a 5-a ediție a turneului de tenis rezervat veteranilor

Turneul de tenis rezervat veteranilor de la Mamaia, a devenit deja tradiție. În fiecare vară vin la malul mării practicanți ai acestui sport din toată țara. Organizarea foarte bună și terenurile de calitate din Mamaia atrag iubitorii acestui sport. Florin Marțolea, din Botoșani și Adrian Trandafir, din Bârlad sunt doi dintre participanți.

„Anul acesta am venit pentru a doua oară, am fost și anul trecut. Este un turneu important, nu este în cadrul Federației Române de Tenis, dar am considerat că este de datoria noastră  să venim și anul acesta, pentru a ne apăra titlul”, a declarat Florin Marțolea.

„Și eu sunt pentru a doua oară, și sunt deosebit de încântat că am fost invitați la acest turneu, un turneu deosebit, cu o organizare excepțională. Suntem foarte mulțumiți și încântați, și îmbinăm o mică vacanță cu acest turneu”, a declarat Adrian Trandafir.

Cei doi au câștigat, ediția trecută, proba de dublu la +55 de ani și vor ca și anul acesta să repete performanța. Pentru prima oară, în afară de cele trei categorii clasice de vârstă, + 35, + 45 și + 55 de ani, în acest an a fost introdusă în calendarul turneului  și o secțiune rezervată juniorilor, băieți și fete cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Suma totală a premiilor puse în joc se ridică la 4.100 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *