joi, 13 august 2020
Acasă > Eveniment > Marfă confiscată în Portul Constanța Sud-Agigea

Marfă confiscată în Portul Constanța Sud-Agigea

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud, la data de 8 august 2014, au reţinut în vederea confiscării 2.370 perechi încălţăminte damă şi copii, în valoare de aproximativ 27 000 lei, urmare controlului efectuat asupra a două containere sosite din China pentru două societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti. Autoritatea vamală a sancţionat societăţile importatoare cu amenzi contravenţionale în cuantum de 6.000 lei.

În data de 8 august 2014 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, acționând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit a două containere sosite din China pentru două societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti. Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferenţe între marfa existentă şi cea menţionată în declaraţiile vamale, identificând în cele două containere 120 perechi ghete damă şi 2250 perechi ghete pentru copii, în plus faţă de mărfurile declarate, în valoare de aproximativ 27 000 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat societăţile comerciale cu amenzi în valoare de 6000 lei, iar bunurile au fost reţinute în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *