duminică, septembrie 22, 2019
Acasă > Ultima ora > Marş dedicat Zilei Internaţionale a conştietizării autismului

Marş dedicat Zilei Internaţionale a conştietizării autismului

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, prin Centrul de zi pentru copii cu autism, în parteneriat cu Universitatea ,,Ovidius” din Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Asociația de Sprijin a persoanelor cu Autism ,,Harap Alb” Constanța organizează, cu ocazia Zilei Internaționale a conștientizării autismului, mai multe evenimente după cum urmează:
Marți 02.04.2013, începând cu orele 11,00, se va pleca într-un marș intitulat ”Autismul există” de la sediul Direcției din strada Decebal, nr. 22, care va acoperi traseul bulevardul Tomis – Primăria Constanța. La sediul primăriei se va desfășura un puzzle pe asfalt și se vor lansa baloane, ca simbol al conștientizării autismului.
Joi 04.04.2013, începând cu orele 12,00, la Campusul Universitar, cu sediul pe Aleea Universității, nr. 1, Corp A, în sala P55, va avea loc dezbaterea publică cu tema ”Integrarea copilului cu autism în școala de masă”. La dezbatere vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice, a instituțiilor de învățământ, psiholog Pantazi Iulia și dr. Cazac Mioara.
Tot joi 04.04.2012, în intervalul orar 16-20, va funcționa un stand informativ în Complexul Comercial ”Maritimo”. Doritorii se vor putea informa despre autism, vor primi pliante și alte publicații.
Luni 08.04.2013, începând cu orele 11,00, la Sediul Centrului de zi pentru copii cu autism din strada Horia Agarici, nr. 5 (CSC Orizont) din Constanța va avea loc o dezbaterea cu tema ”Persoanele afectate de autismul copilului meu”. Cu această ocazie se va putea vizita centrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *