duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Politica > Matei: Probabil că în perioada următoare o să aflu lucruri despre mine pe care nici eu nu le ştiam

Matei: Probabil că în perioada următoare o să aflu lucruri despre mine pe care nici eu nu le ştiam

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, nu este surprins de speculaţiile care se fac în această perioadă privind candidaţii la primării. Şi asta pentru că alegerile bat la uşă. bunăoară, despre primarul Năvodariului, primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel susţine că: Am înţeles că va candida din partea UNPR. În concluzie, zice Anghel, PDL nu ar mai avea motive să-şi bată capul că nu vor avea un partener la primăria condusă de Matei. Ce s-ar întâmpla atunci cu pedelistul Tudorel Calapod, care îşi doreşte să candideze? Nici nu mai contează! Nicolae Matei însă susţine că declaraţiile lui Nicolae Anghel sunt o intoxicare şi că lumea nu ar trebui să ia în seamă tot ce scoate pe gură edilul de la Castelu. Nu am discuţii cu nimeni, sunt membru marcant al PSD. Dacă se spune că voi candida de la alt partid, astea sunt intoxicări înainte de campania electorală. sunt mai social-democrat decât mulţi membri ai PSD, spune Matei. Cred că pe Anghel nu l-ar crede nimeni, orice ar soune. E adevărat că am anumite disensiuni cu Nicuşor Constantinescu, dar asta nu mă face să plec din partid. Nici prietenia cu actualul prefect nu mă face să plec din PSD şi asta o ştie şi el. Nu plec din PSD, pentru că oricum pe mine nu ma ajutat nici UNPR, nici PDL, a mai clarificat Nicolae Matei, Eu le înţeleg fumigenele adversarilor politici, care probabil că vor ajunge şi la calomnie în perioada campaniei electorale. Probabil că în perioada următoare o să aflu lucruri despre mine pe care nici eu nu le ştiam, a conchis Matei.

Sursa: www.replicaonline.ro

3 thoughts on “Matei: Probabil că în perioada următoare o să aflu lucruri despre mine pe care nici eu nu le ştiam

  1. lumea din navodari ar trebui sa voteze ptr.toate realizarile si lucrurile frumoase si UTILE facute dupa ce a plecat calapod-pimarul.lucruri facute intr-un timp foarte scurt.

  2. Dar stau si ma intreb:ce a facut frumos si util calapod-primarul in oras si pentru locuitorii orasului de-a lungul mandatului ?? Deci locuitorii din Navodari stiu si vad diferenta si nu ma indoiesc ca vor sti ce sa voteze !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *