Mazăre, criză de nervi în Consiliul Local

  •  
  •  
  •  
  •  

Şedinţă de Consiliu Local cu scântei, astăzi la Constanţa. Primarul Radu Mazăre a intrat în discuții contradictorii cu unii consilieri PDL cărora le-a adresat cuvinte dure.

Procurorii DNA au cerut o expertiză pentru evaluarea terenului din zona ,,Castel“ Mamaia, ca urmare a vânzării acestuia în anul 2004. În momentul în care efectuarea acestei expertize a fost propusă în sedinţa de Consiliu, spiritele s-au încins între consilierii PDL şi primarul Radu Mazăre.

„Ce spui domnu’? Ce a vândut primarul? Ce castel? Băi fraților, dacă nu știți, nu vorbiți. Că, dacă vorbești, poți să pari ca ăla, nătărău. Dacă nu știi, mai bine taci sau întrebi, nu acuzi. Cine ești tu ca să îți dau eu explicații, dacă habar nu ai ce vorbești? Du-te tu, interesează-te cine, ce, cum a vândut și abia apoi vii să mă rogi să îți dau explicații. Mă rogi, că numai ție nu ți-am dat explicații în țara asta”, s-a rățoit Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa la unul dintre consilierii opoziției.

Procurorii acuză faptul că expertizele au fost făcute eronat şi se impune o nouă evaluare.

“Evaluatorii au fost luați pe bază de licitație. Toți sunt acuzați de către DNA că, în perioade diferite de timp – 2004, 2002, 2007, 2011, 2000 pe mă-sa și pe ta-su – , toți evaluatorii au subevaluat terenurile. Și vinovat este primarul”, a susținut Radu Mazăre.

Primarul Constanţei este cercetat de procurorii DNA şi într-un alt dosar în care este acuzat că în anul 2008 a vândut terenul pe care se situează Cazinoul din Mamaia sub preţul pieţei.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *