sâmbătă, noiembrie 16, 2019
Acasă > Monden > Mazăre nu mai e…Heil!

Mazăre nu mai e…Heil!

Radu Mazare a mers la frizer ca sa nu mai aiba necazuri cu justitia. Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului l-a acuzat că are o tunsoare şi o mustaţă care seamănă cu cele ale lui Adolf Hitler. Mazăre a afirmat că nu se aştepta la o asemenea acuzaţie şi că va merge de acum „cu frizerul la Parchet”.

Radu Mazare a explicat ca freza cu care a aparut in ultimele zile la Bucuresti a fost inspirata dupa tunsoarea bunicului sau, un membru longeviv al familiei.
“S-a însurat la 85 de ani, a treia oară. A murit la 104 ani. După ce s-a însurat la 85 de ani, a făcut și al treilea rând de copii”, a spus Radu Mazăre.

Mazare a-ncercat sa copieze freza bunicului, insa se pare ca nu i-a iesit foarte bine; a starnit controverse la ultima aparitie in public, la Bucuresti, cand a avut termen intr-un proces. A fost acuzat ca infatisarea sa aduce cu a lui Hitler.
„Eu am o apropiere și am și o filiație, și cunosc foarte mulți israelieni, atât care trăiesc acolo cât și evrei care trăiesc în afară. Știu că sunt anumite chestiuni la un moment dat, care poate le pun de o anumită manieră. Și atunci, am zis că decât să am discuții mai bine dau părul mai pe stânga sau mai pe dreapta. Oricum, că nu știam, l-am studiat pe Hitler și avea invers cărarea”, a afirmat Radu Mazare.

Primarul Constantei a mers la frizer fara sa stea mult pe ganduri. Jumatate de ora a lucrat frizerul dupa indicatiile lui Mazare. La sfarsit, edilul s-a declarat multmit.
„Nu m-a schimbat foarte mult. Nu foarte mult… Nu mai am carare…” a spus Radu Mazăre.

„Noua linie se numește Radu Mazăre. Intenția a fost să schimbăm linia care a fost înainte, ca să nu mai auzim discuții și să nu mai avem probleme de niciun fel, și am creat o nouă linie, adaptată peste fosta”, ne-a spus Gelu, frizerul care l-a tuns pe Radu Mazare.

Nu e prima data cand Radu Mazare starneste controverse de acest gen. In urma cu cativa ani a defilat la o prezentare de moda intr-o uniforma a armatei germane din perioada celui de-al doilea razboi mondial. A fost cercetat de parchet, insa la final a fost scos de sub urmarire penala.
„Știi ce sunt eu curios? De ce nu-i ia, că ai văzut că tinerii acuma i-am observat că poartă bărbile alea mari. I-ați observat? De ce nu îi iau? Că seamănă toți cu ăia din Statul Islamic și cu Bin Laden”, a mai spus Radu Mazare.

Mazare a spus ca daca va fi chemat la Parchet sa dea explicatii in legatura cu fosta lui tunsoare, va merge impreuna cu frizerul care sa-i fie martor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *