Acasă > Eveniment > Mazăre…tot sub control judiciar

Mazăre…tot sub control judiciar

Edilul Constanței, Radu Mazăre se află în continuare sub control judiciar. Instanța a respins cererea formulată de acesta pentru revocarea măsurii , ceea ce îl determină pe primar să respecte în continuare toate obligațiile impuse de măsura ce i se aplică.

Deși a sperat că va scăpa de controlul judiciar, Radu Mazăre a primit vești proaste. Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât menținerea măsurii ceea ce îl obligă pe edil să se prezinte în fața reprezentanților legii ori de câte ori este chemat.

Radu Mazăre are în plan să facă recurs sperând că măsura va fi totuși revocată. Totodată , dacă după alegerea noului președinte al ţării, vor exista la fel de multe constrângeri , primarul are în vedere chiar și renunțarea la funcția de primar.

“Dacă în țară continuă lucrurile la fel, renunț la funcția publică, la primărie. 80% din timp, dintre preocupările mele sunt să dau explicații despre ce am făcut în 2002, în 2004 și dosarele acestea sunt făcute cu rea-voință, cu rea-credință”, a afirmat Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța.

Acțiunile tot mai dese intentate de justiția din România, l-au determinat pe primar să se teamă pentru libertatea sa .

„Mi-e frică să dau dispoziții subalternilor. Prima întrebare pe care procurorii o pun într-un dosar funcționarilor din Primărie, angajaților sau persoanelor care apar în alte dosare corelate cu dosarul respectiv, este: ți-a dat dispoziție Mazăre?”, a mai spus edilul municipiului Constanța.

Radu Mazăre consideră că situațiile existente în România afectează și mediul de afaceri, investitorii fiind temători vină în țara noastră.

Redactor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *