Mazăre versus ANI, runda a III-a

La o zi după ce Agenția Națională de Integritate a trimis un comunicat de presă prin care anunța că Radu Mazăre nu ar putea justifica aproximativ 800.000 de euro, fostul primar al Constanței le dă replica inspectorilor.

 “Dacă cei de la ANI m-ar fi întrebat așa cum cere legea, i-aș fi lămurit. Ei însă s-au grăbit să vă informeze pe voi, să se bucure. Ca atare, lămuririle o să le aduc probabil în fața comisiei de la Curtea de Apel. Eu, în primul rând, o să fac așa cum am făcut și anul trecut, o plângere pentru că domnii de la ANI nu au respectat legea. Așa spune legea că trebuie să îmi ceară mie lămuriri înainte și doar dacă nu sunt lămuriți, atunci trebuie să meargă mai departe. Pe mine deja m-au declarat vinovat, că așa-i în România”, a declarat Radu Mazăre.

 Radu Mazăre a dat în judecată Agenția Națională de Integritate de două ori pînă acum și a cîștigat în ambele spețe. În plus, pentru unul din dosare, magistrații de la Curtea de Apel  Galați au decis ca fostul primar să primească 5.000 de lei daune morale de la Agenția de Integritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *