miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Sport > Meciul Schalke 04 – Steaua – Marica: Schalke atacă cu toată echipa şi neglijează apărarea

Meciul Schalke 04 – Steaua – Marica: Schalke atacă cu toată echipa şi neglijează apărarea

Atacantul Ciprian Marica, fost jucător la Schalke 04, adversara Stelei din prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, a declarat, marţi, că gruparea germană neglijează apărarea, deoarece urcă în atac cu toată echipa.

“Schalke atacă cu toată echipa şi neglijează, oarecum, apărarea. Am vorbit cu mulţi de la Schalke, cu şase-şapte jucători, cu cei din conducere imediat după ce au picat cu Steaua. M-au întrebat ce ştiu de ei şi le-am spus că vor avea un meci mai greu decât se aşteaptă şi au spus: «Hai, acum vin românii tăi să ne facă probleme, nici chiar aşa, suntem Schalke». Sper ca Steaua să îi surprindă neplăcut şi să facă un meci bun. Un egal obţinut la Gelsenckichen este un rezultat bun”, a spus Marica la Dolce Sport.

Întrebat când va semna cu o nouă echipă, Marica a răspuns: “Sper cât mai curând. Nu sunt atât de mofturos pe cât credeţi şi vreau doar să am un sentiment bun faţă de echipa la care voi merge”.

Partida Schalke 04 – Steaua, contând pentru prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *