joi, septembrie 19, 2019
Acasă > Sport > Meciuri de vacanță

Meciuri de vacanță

Sâmbătă se dispută ultima etapă a sezonului la fotbal, liga a II-a. Dezinteresul este total, meciurile având doar valoare de palmares. Formațile promovate se cunosc, iar cele care ar trebui să retrogradeze au fost salvate de schimbarea sistemului competițional. Așa că nimeni nu mai are emoții.

În ultima etapă a sezonului, FC Farul Constanța va juca, pe teren propriu cu CF Brăila. Un joc lipsit de importanță. Ambele formații sunt scăpate de griji și vor evolua și anul viitor în liga secundă. Grație mai mult norocului, decât eforturilor proprii.

Partida FC Farul Constanța – CF Brăila este programată sâmbătă 7 iunie, de la ora 11.00, pe arena din Primăverii. În aceeași zi și de la aceeași oră, în play- out-ul seriei Est mai sunt programate partidele, Rapid Suceava – Unirea Târlungeni și Gloria Buzău – Dunărea Galați.

Nici în play- off nu mai sunt semne de întrebare din punct de vedere sportiv. CSMS Iași și Rapid București, în seria Est, și CSU Craiova și ASA Tg. Mureș în seria vest, au promovat. Rămâne de clarificat situația echipelor Rapid și CSU Craiova, formații care nu au primit, până la această oră, acceptul FRF de a evolua în Liga a I-a.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *