Acasă > Sport > Meciurile din Liga I se vor vedea și în rețeaua RCS-RDS

Meciurile din Liga I se vor vedea și în rețeaua RCS-RDS

 Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare RCS & RDS, a emis un comunicat prin care confirmă faptul că DigiSport va transmite Liga 1 şi Cupa Ligii începând cu luna februarie a acestui an şi până în 2019:

“Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, DigiSport.

 În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România”.

Sport.ro anunţă că Liga 1 se va vedea şi în reţeaua RCS & RDS, după ce compania de cablu a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii  Intel Sky Broadcast.

  • Conform Sport.ro, meciurile vor fi produse şi tranmise de posturile Digi Sport, deci acordul nu prevede preluarea postului Look TV în grila RCS & RDS. UPC şi Dolce vor transmite în continuare partide din Liga 1, dar nu s-a specificat încă dacă şi în ce condiţii vor fi preluate şi meciurile produse de Digi Sport

Informaţia e confirmată de fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care susţine că RCS & RDS a plătit 12 milioane de euro pentru a putea retransmite meciurile din Liga 1

“Felicitari Ligii pentru această înţelegere. Ştiam de două zile că Paszkany s-a înţeles. Au plătit 12 milioane de euro ca să dea meciurile. Pentru cluburi înseamnă garanţia banului, este ca aerul”, a declarat Dumitru Dragomir pentru www.sport.ro.

Sursă: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *