sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Comunicate > Medgidia pregătește parcurile pentru zilele însorite

Medgidia pregătește parcurile pentru zilele însorite

La Medgidia se fac noi amenajări ale parcurilor, se continuă plantarea florilor și se înlocuiesc băncile vechi și deteriorate. Sunt vizate mai multe zone de promenadă din oraș, din zonele de nord, centru și sud.

Cea mai mare schimbare s-a realizat în spațiul dintre blocurile MS2 și ANL de pe strada Industriei, unde terenul viran a fost amenajat și transformat în parc. Au fost instalați stâlpi de iluminat, s-a pus gazon și s-au construit alei betonate. S-au montat 18 bănci și șase mese de picnic, pentru ca locuitorii să poată profita de zona frumos amenajată. Mai mult, pentru ca spațiul să fie transformat complet, platforma de colectare a deșeurilor care se află acolo va fi relocată.

În același timp, s-au schimbat deja băncile și în spațiul verde de pe strada Podgoriilor, unde s-au montat patru bănci, dar și în centru, lângă Casa de Cultură „Ioan. N. Roman”, unde cele șase bănci au fost schimbate.

În continuare urmează ca și alte zone să primească un nou aspect prin schimbarea băncilor, precum strada Ion Creangă și parcul din spatele Cimitirului musulman, unde se vor înlocui cele zece bănci. Și Piațeta Decebal intră în proiectul administrației locale de a înfrumuseța aspectul parcurilor. Aici se vor înlocui cele 11 bănci aflate pe partea cu blocurile și se vor monta zece noi bănci în jurul fântânii arteziene.

În total se vor monta 170 de bănci în tot orașul și 20 de mese de picnic, iar investiția totală se ridică la aproximativ 100.000 lei.

Sursa: observator.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *