Acasă > Eveniment > Medgidia și-a comemorat eroii

Medgidia și-a comemorat eroii

Primăria Municipiului Medgidia, împreună cu Regimentul 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani”, a organizat, astăzi, un ceremonial religios și militar, pentru a aduce un omagiu eroilor români și sârbi căzuți pe front în Primul Război Mondial. Evenimentul organizat la Monumentul sârb din Cimitirul Ortodox din Medgidia, după cum se arată într-un comunicat de presă al primăriei municipiului.

În acest context, primăria a primit o delegație a Ambasadei Serbiei la București, dar și atașați militari din partea Ambasadei Rusiei. Astfel, la eveniment au fost prezenți Excelența Sa, Branko Brankovic, Ambasadorul Serbiei la București, Goran Gvozdenovic, ministru monsilier, Miloje Zdravkovic, atașat militar al Ambasadei Serbiei la București, precum și Ivana Isidorvic, prim secretar.

Membrii delegației, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, precum și asociațiile veteranilor de război din Medgidia au participat la ceremonialul militar precedat de o slujbă religioasă. Excelența Sa, Ambasadorul Serbiei, precum și primarul Medgidiei, Marian Iordache și-au prezentat omagiile prin depunerea de coroane de flori la Monumentul sârb. Au mai depus coroane reprezentanți ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani”, ai Poliției Române și ai Detașamentului de Pompieri Medgidia, Detașamentul 7 de Jandarmi Medgidia, precum și membri ai asociațiilor de veterani din Medgidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *