luni, februarie 17, 2020
Acasă > Social > Medici neonatologi din SUA, la Spitalul Județean de Urgență Constanța

Medici neonatologi din SUA, la Spitalul Județean de Urgență Constanța

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Constanța anunță că, în perioada 09-14 septembrie, secția Clinică de Neonatologie este gazda unei echipe de specialiști în neonatologie, venită tocmai din Statele Unite, de la Norton Children’s Hospital din Louisville, Kentucky .

Din delegație fac parte prof.  Dan L. Stewart, specialist în neonatologie, membru al Academiei Americane de Pediatrie și al Consiliului American de Pediatrie, Francis Joseph Morabito (terapist respirator, specialist în ventilație asistată)  și Haley Jane Ward, asistent șef.

Profesorul Dan L. Stewart a participat la Coferința Națională de Neonatologie care a avut loc la Poina Brașov, în perioada 5-7 septembrie, iar la Constanța va rămâne toată săptămâna, urmând să ia parte la activitatea din cadrul secției Clinice de Neonatologie a SCJU, să studieze și să analizeze cazurile, să susțină prelegeri pe diferite teme de actualitate si mare interes in neonatologie.

Echipa medicală din cadrul Secției de Neontologie a fost invitată să participe la un schimb de experiență care se va ține anul viitor,  la Norton Children’s Hospital, Louisville.

Sursa: Comunicat SJUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *