marți, decembrie 10, 2019
Acasă > Eveniment > Mega petrecere de Revelion în București

Mega petrecere de Revelion în București

În Capitală trecerea dintre ani se traduce prin 130 artişti pe o scenă în Piaţa Constituţiei şi 20 tone de materiale pirotehnice. Printre cei 130 de artişti care completează lista de prezență pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti se numără Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana şi Smiley. Primăria Capitalei le-a pus la dispoziţie 280 de metri pătraţi şi cel mai spectaculos show de artificii din România. Pregătirile pentru mega spectacolul dintre ani continuă, după ce timp de 10 zile, Capitala a fost traversată de 20 tiruri încărcate cu echipament tehnic. La scenă au lucrat 80 de tehnicieni care au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 de metri pătraţi de ecrane cu led, 600.000 waţi de lumini şi 250.000 waţi de sunet şi 70 de kilometri de cabluri. Iar pentru realizarea spectacolului de artificii vor fi folosite peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie şi China.

“Eu îi invit pe toţi cei care vor să iasă din casă la Revelionul Bucureştiului, din Piaţa Constituţiei. Suntem pregătiţi să vă oferim câteva ore bune de distracţie. Ne dorim să intrăm cu speranţă în noul an. La mulţi ani, tuturor!”, spune primarul Capitalei Sorin Oprescu.

Accesul la eveniment este gratuit. Seara va fi deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse. Până spre miezul nopţii, publicul va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj. După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends. Cei care nu s-au hotărât unde să facă Revelionul mai au la dispoziţie şi spectacolul gratuit din Parcul Titan, în sectorul 3 al Capitalei. Taxi, Vunk şi Proconsul vor cânta acolo de la ora 19:00. În sectorul 6 a fost amplasat un cort încălzit, iar în schimbul a 150 de lei de persoană, în spatele patinoarului Drumul Taberei, de la ora 20:00, participanţii sunt aşteptaţi cu foc de artificii, concerte şi meniu tradiţional. Vanghelionul, ajuns la a douăsprezecea ediţie – se organizează la Romexpo, în Pavilionul Central şi costă 100 de lei de persoană. Iar pentru cei care iubesc muzica clasică, Opera Naţională organizează un concert grandios de Revelion, la preţul de intrare de 420 de lei de persoană.

Autor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *