sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Monden > Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a lansat un videoclip după o pauză de opt ani

Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a lansat un videoclip după o pauză de opt ani

Cântăreaţa britanică Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a lansat un videoclip după o pauză de opt ani. Fosta componentă a celebrei trupe britanice apare într-o ipostază inedită în noul ei single – “For Once In My Life”.

VIDEO –  http://www.youtube.com/watch?v=mQ2S6KuGmiM&feature=player_embedded

Mel B a prezentat publicului doar o parte din videoclip, în care cântăreaţa apare sărutându-se cu ea însăşi, scrie Daily Mail.

În încercarea de a reveni în forţă, Mel B – care în prezent este membru în juriul emisiunii “Americanii au talent” – îşi schimbă în mod constant imaginea în noul videoclip.

Noul CD este al treilea album de studio al cântăreţei şi primul lansat din 2005.

Cântăreaţa britanică Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a născut o fetiţă în septembrie 2011 din căsătoria cu Stephen Belafonte. Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani mai are deja două fiice – Phoenix Chi, în vârstă de 14 ani, şi Angel Iris, în vârstă de 5 ani -, ambele provenind din relaţii anterioare.

Mel B este considerată cea mai talentată dintre toate membrele trupei Spice Girls, fiind vocea dominantă a grupului. Cântăreaţa s-a mutat în 2003 la Los Angeles şi s-a căsătorit cu regizorul Stephen Belafonte în 2007, în oraşul Las Vegas.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, “Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, “Girl Power”. În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *