marți, ianuarie 21, 2020
Acasă > Eveniment > Mercedes cu acte false, la Ostrov

Mercedes cu acte false, la Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a Serviciului Punct Frontieră Ostrov un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Republica Bulgaria, pentru care a prezentat la control un certificat de inspecţie tehnică fals.

Marți, 10 iunie, în jurul orei 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Ostrov au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român B.F., în vârstă de 36 ani, domiciliat în judeţul Ialomiţa.

În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte că respectivul document este fals. Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şiuz de fals, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, respectiv art. 323 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *