Acasă > Politica > Mesaje pe stradă de la activiştii FC Constanţa

Mesaje pe stradă de la activiştii FC Constanţa

Organizaţia municipală Forța Civică Constanța a derulat în cursul aceste zile, sub mesajul ,,Iubește mediul!”, o acțiune într-un mod mai puțin convențional.

Mai mulți membri ai Biroului Permanent Municipal, alături de tineri voluntari, au transmis constănțenilor diverse mesaje specifice semnificației zilei de 5 iunie (Ziua Mondială a Mediului). Aceştia și-au scris mesajele pe asfalt în mai multe zone circulate ale orașului și nu numai, la trecerile de pietoni și în stațiile de autobuz.
În acest mod, activiştii ai organizației municipale FC Constanța au încercat să atragă atenția constănțenilor asupra necesității protejării mediului înconjurător. ,,Marcarea Zilei Mondiale a Mediului a reprezentat un semnal și un îndemn adresat autorităților locale și constănțenilor de a acționa în mod unitar în direcția salvării și protejării naturii. Forța Civică Constanța a ales să marcheze semnificația acestei zile în mijlocul cetățenilor orașului, amintindu-le astfel că, de modul cum ne comportăm față de mediul înconjurător, depinde viitorul fiecăruia dintre noi dar mai ales cel al copiilor noștri”, a afirmat preşedintele interimar al filialei municipale FC Constanţa, Mihai Petre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *