marți, septembrie 24, 2019
Acasă > Politica > Mesajele de Paște, ale politicienilor

Mesajele de Paște, ale politicienilor

Și anul acesta de Paște, politicienii au ținut să le transmită un mesaj celor care, prin votul lor, i-au adus în fruntea țării. Fie că au postat urările pascale pe site-ul instituțiilor pe care le conduc, fie că le-au scris pe paginile oficiale de facebook sau pe blogurile personale, niciunul dintre politicieni nu a renunțat la tradiționalul mesaj de Paște.

Președintele Traian Băsescu, a transmis următorul mesaj cu prilejul Paștelui.

“Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală să ne apropie de taina Învierii Domnului și să ne aduca în suflet pace și bucurie.

Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luam răgazul de a fi alături de cei dragi și să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranță, de înțelegerea și solidaritatea noastră”, se arată în mesajul președintelui, postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Premierul Victor Ponta a ales să trimita o felicitare virtuală prin intermediul Facebook-ului.

“Smerenia, puritatea și înțelegerea sunt darurile pe care le primim cu toții de Sfintele Paști. Să ne bucurăm de ele, cu omenie și cu dragoste. Sărbători fericite!”, a transmite Victor Ponta pe pagina sa de pe rețeaua socială.

”Aş vrea să găsim toţi puterea de a spera, adică de a “învia” puţin în fiecare zi, aşa cum, în temeiul credinţei în Hristos şi în Învierea lui, simţim întotdeauna că există salvare, că există mai bine! Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, vă transmit gândurile mele bune, alături de cele mai calde urări de sănătate, fericire şi împliniri! Fie ca Lumina Învierii să vă călăuzească şi să vă aducă în suflet pace şi bucurie. Hristos a Înviat”, a scris pe facebook Crin Antonescu, președintele PNL.

Și liderul PDL, Vasile Blaga, are un mesaj pentru români. “Sărbătorile pascale să vă aducă lumină, speranță și liniște. Să petreceți clipe minunate alături de familie și prieteni!”, transmite democrat-liberalul pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PDL Elena Udrea le-a urat tuturor românilor ca Învierea lui Iisus Hristos să fie un bun prilej de a fi alături de familie și prieteni, dar și de a deveni mai uniți și mai solidari unii cu ceilalți.

“Sfânta noapte a Învierii să le aducă tuturor românilor mai multă lumină, speranță și bucurie în suflete. Le doresc tuturor ca Învierea Domnului să fie un prilej de a fi alături de familie și prieteni, de a împărtăși cu aceștia valorile creștine ale credinței, iubirii și speranței”, a scris Elena Udrea într-o postare pe facebook.

Redactor: George Marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *