Acasă > Diverse > Mica de la Abracadabra este grav bolnavă

Mica de la Abracadabra este grav bolnavă

Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la Abracadabra, este bolnavă de ciroză şi se află în stare foarte gravă la spital, medicii fiind rezervaţi în ceea ce o priveşte.

Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de aproximativ un an că o boală necruţătoare i s-a instalat în ficat şi că are şanse extrem de mici să îşi revină, dar a păstrat acest lucru un secret, scrie cancan.ro.

Starea ei s-a înrăutăţit, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Fundeni.

Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, şi a ieşit alături de prieteni în cluburile de karaoke. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: “I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather” (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).

Michaela Niculescu (31 de ani) a renunţat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la o corporație americană producătoare de tehnologie avansată.

Potrivit reprezentaților spitalului, Mica suferă de ciroză în stare avansată și nu se mai pune problema unui transplant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *