Acasă > Eveniment > Mii de ceasuri contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea

Mii de ceasuri contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea

Autoritățile au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, 4.150 ceasuri pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute.

”În data de 07.08.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Ilfov. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean sirian, în vârstă de 25 de ani, cu reşedinţa pe raza municipiului Bucureşti.

În urma controlului, au fost descoperite 4.150 ceasuri pentru copii, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, transmite Poliția de Frontieră.

One thought on “Mii de ceasuri contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *