Mii de turiști așteptați la malul mării, prin programul ”Litoralul pentru toți”

  •  
  •  
  •  
  •  

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc organizează, în septembrie, o nouă ediţie a programului “Litoralul pentru toţi”.

În cadrul acestuia, turiştii beneficiază de cazare la mare cu tarife între 50 şi 140 de lei/zi.

“Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la sfârşitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie şi august. Tarifele practicate în programul special “Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon. În cea de-a 36-ediţie a programului s-au înscris 49 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii.
Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel. Astfel, peste 14.000 de locuri sunt pregătite pentru turiştii care doresc să beneficieze de vacanţe cu tarife reduse. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate în program menţin aceleaşi tarife nemodificate de şapte ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat”, menționează Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

În cadrul ediţiei din această toamnă “Litoralul pentru toţi”, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Programul are loc până pe 30 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *