duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Monden > Miley Cyrus ar avea o nouă relaţie: Cu cine l-ar fi înlocuit pe Liam Hemsworth

Miley Cyrus ar avea o nouă relaţie: Cu cine l-ar fi înlocuit pe Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit oficial săptămâna trecută, după o perioadă în care au fost văzuţi foarte rar împreună în public.

După despărţirea de Miley Cyrus, Liam Hemsworth a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa mexicană Eiza González, relatează dailymail.co.uk.

Nici Miley Cyrus nu ar fi stat prea mult pe gânduri după despărţirea de Hemsworth şi s-ar fi cuplat cu producătorul ei, Mike WiLL Made It.

Vedeta a postat pe Twitter mai multe fotografii în care este foarte apropiată de producătorul său.

Cântăreaţa americană Miley Cyrus şi actorul australian Liam Hemsworth au decis să rupă logodna, după o relaţie care a început în urmă cu patru ani, au confirmat marţi, în exclusivitate pentru revista People, agenţii de presă ai celor două vedete.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul “Ultimul cântec/ The Last Song”, în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Cele două vedete s-au logodit în mai 2012.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi “Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *