Mini miss şi mister, la Mamaia

În Mamaia se desfăşoară în aceste zile Baby Fashion Weekend. Sâmbătă seară, pe scena din zona Cazinoului au defilat juniorii, care au prezentat modă pentru copii sau au participat la Mini Miss și Mister Litoral. Irina Columbeanu a urcat şi ea pe scenă. Se pare că omul de afaceri Irinel Columbeanu are deja planuri mari pentru fiica sa. Este evident faptul că Irinuca a moştenit pe deplin talentul mamei sale. Încrezătoare, aceasta a defilat pe scenă fără vreo urmă de emoție.

“E o chestie […] o experiență, cred eu, prin care orice copil trebuie să treacă, dacă are ocazia. Aceasta este una dintre primele bătălii ale lunii vieți pe care sper că o așteaptă”, a declarat Irinel Columbeanu.

Pe lângă concursurile de frumusețe la care o duce, Irinel spune că vine cu fiica sa la mare în fiecare weekend. La evenimentul de sâmbătă seara de pe scena din Mamaia au defilat numai copiii. Pe lângă concursurile de miss și mister, au existat și prezentări de jucării.

“Avem 25 de copii în spectacol, iar ei vor prezenta […] vor face parada modei cu jucării de la două firme foarte mari și vor avea și un moment artistic, un moment în care vor cânta un cântec de grup foarte frumos”, a declarat Gabi Soare.

Cu sau fără emoții, toţi juniorii au defilat exemplar.

UPDATE!

Irina Columbeanu a primit titlul FTV Model in concursul Mini Miss si Mister Litoral 2013

Sambata, 10 august 2013 – Spectacolul organizat de FashionTV si Primaria Municipiului Constanta in cadrul FashionTV Summer Festival pe scena din Piata Cazino din Mamaia a fost dedicat copiilor. Imediat dupa defilarea carelor alegorice ale cluburilor in cadrul Carnavalului Mamaia 2013, evenimentul a continuat cu prezentari de moda cu si pentru copii, dar si cu alte surprize speciale pentru cei mici.

25 de copii cu varste de pana in 14 ani au defilat de podium prezentand cele mai noi colectii vestimentare si jucarii ale brandurilor Koton, United Colors of Benetton, Imaginarium, Kasta Morrely, Noriel si LC Waikiki.

Cei 25 de copii, cu totii frumosi, talentati, haiosi, au participat si la concursul Mini Miss si Mister Litoral. Printre concurenti, s-a aflat si Irina Columbeanu, numarul 14 in concurs, care a venit insotita de tatal sau Irinel Columbeanu. Pe tot parcursul serii, acesta a urmarit spectacolul din primul rand, vizibil emotionat sa isi vada fiica pe scena, iar la finalul spectacolului Irinel Columbeanu s-a alaturat celorlalti parinti, urcand pe podium langa fiica sa. Cu cativa ani in urma, fosta sa sotie si mama Irinei, Monica Gabor, si-a facut debutul in modeling tot pe o scena FashionTV, la Bucharest Fashion Week.

Micutii concurenti la Mini Miss si Mister Litoral au trecut prin doua probe de concurs, cea a costumelor de baie si cea  a tinutelor elegante. In urma voturilor juriului, Irina Columbeanu a fost desemnata FTV Model. Micuta Irina a defilat si ca model in colectia toamna-iarna 2013-2014 pentru copii a brandului Koton.

Castigatorii concursului Mini Miss si Mister Litoral sunt:

Mini Miss Mangalia – Elena Runia Hanza

Mini Miss Saturn – Diana Prica

Mini Miss Venus – Iasmine Mambet

Mini Miss Cap Aurora – Andra Cristina Filip

Mini Miss Jupiter – Andrada Constantin

Mini Miss Neptun – Catalina Catargiu

Mini Miss Olimp – Isis Strechioiu

Mini Miss Costinesti – Teodora Miruna Miu

Mini Mister Costinesti – Dan Dumitru Cirdei

Mini Miss Eforie – Andreea Alicia Dediv

Mini Mister Eforie – Sebastian Iulian Paraschiv

Mini Miss Navodari – Danisa Cordun

Mini Mister Navodari – David Scriosteanu

Mini Miss Constanta – Cosmina Melcea

Mini Mister Constanta – Nicholas Mina

Mini Miss Mamaia – Alesia Maria Baicu

Mini Mister Mamaia – Matei Scriosteanu

Mini Miss Artist – Lorena Duta

Mini Miss FTV Model – Irina Columbeanu

Mini Mister FTV Model – Mircea Cazan Andrei

Mini Miss Turism – Erica Mirea

Mini Mister Turism – Mateo Mina

Mini Miss Litoral 2013 – Sara Irina Buricea

Mini Mister Litoral 2013 – Matei Miko

In cadrul evenimentului, au fost acordate premii elevilor cu rezultate exceptionale la concursurile academice nationale si internationale.

Credite foto: Fpeople.ro

Baby Fashion Weekend a fost realizat in colaborare cu City Park Mall of Constanta.

Parteneri FashionTV Summer Festival 2013: Mercedes prin Tiriac Auto, Cosmote, ParfumuriPeNet.ro, Murfatlar.

FashionTV Summer Festival este un eveniment organizat de FashionTV si Primaria Municipiului Constanta de promovare a turismului si frumusetilor romanesti, fiind transmis LIVE pe site-ul www.fpeople.ro, iar ulterior de TVR si postul international FashionTV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *