joi, 13 august 2020
Acasă > Social > Ministrul de Interne condamnă atentatul terorist de la Manchester

Ministrul de Interne condamnă atentatul terorist de la Manchester

”Condamn cu fermitate atentatul terorist de la Manchester care a dus la moartea și rănirea unor oameni nevinovați!

Pentru un asemenea act de violență extremă nu există scuze, explicații sau motivații. Ceea ce s-a întâmplat aseară întărește, însă, angajamentul fiecăruia dintre noi, al fiecărei instituții, al fiecărei țări, de a lupta pentru securitate, pentru stabilitate, pentru liniștea vieții cotidiene.

Suntem alături de o țară îndoliată și de familiile greu încercate de acest moment tragic! Transmit condoleanțe către toți cei care au pierdut un suflet drag și nevinovat în urma acestui atentat.

Dumnezeu să îi aibă în pază pe toți și să ne ferească de astfel de dezastre!” se arată într-un comunicat semnat de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Autoritățile britanice au anunțat astăzi că 22 de persoane și-au pierdut viața și alte 59 au fost rănite în explozia care a avut loc luni seara pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Printre cei morți se află și copii.

Poliția a precizat că a fost un atac sinucigaș.

„Bărbatul avea asupra lui un dispozitiv exploziv improvizat, pe care l-a detonat”, a declarat șeful Poliției, Ian Hopkins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *