Ministrul MAI, Mircea Dusa, multumit de infrastructura realizata de Primaria condusa de Nicolae Matei in Tabara de copii din Navodari

Primarul Nicolae Matei: “I-am dat asigurari ministrului Mircea Dusa ca modernizarea va continua, iar conditiile vor ajunge sa fie comparate cu cele europene”

Ministrul Administratiei si internelor, Mircea Dusa se afla in aceste zile in judetul Constanta, unde participa la sedinta Asociatiei Oraselor din Romania,  iar, astazi., a efectuat o vizita de lucru si in orasuln Navodari. Aici, alaturi de primarul Nicolae Matei, ministrul Dusa a vizitat Tabara de de copii de care s-a aratat extre, de incantat. Potrivit ministrului, modernizarea este vizibila si in doar cativa ani conditiile de aici vor fi dintre cele mai bune. “Cei de la Primaria Navodari sunt gazed bune si pentru cei care nu au posibilitati material i-au invitat in Tabara de copii. Imediat am imbratisat aceasta idee si in municipiul Toplita, iar saptamana viitoare vor mai veni si altii. Sunt copii care chiar nu au posibilitati materiale, iar administratia Navodari este o gazda buna. Le multumesc domnului primar Nicolae Matei si presedintelui Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu pentru gestul pe care l-au facut”, a declarant ministrul MAI, Mircea Dusa.

La randul sau, primarul orasului, Nicolae Matei a enumerate cateva dintre lucrarile aflate in implementare, ceea ce s-a facut deja, dar si care sunt proiectele de viitor pe care administratia pe care o conduce le are in legatura cu modernizarea Taberei de copii din oras. De altfel, in aceasta vara zeci de grupuri de copii din mai multe judete din tara si-au petrecut vacantele pe litoral, la Navodari, in Tabara de copii, cu totii fiind multumiti de conditiile oferite. “Programul va continua si anul viitor, cand vom adduce alte grupuri de copii. Intentia noastra este sa popularizam Tabara de copii, dar si orasul Navodari. Incercam sa aducem cel putin 1.300. conditiile din Tabara vor fi mai bune anulo viitor decat ce se poate vedea acum. Promit!”, a completat primarul Nicolae Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *