duminică, 27 septembrie 2020
Acasă > Administratie > Ministrul mediului, supărat pe constructori

Ministrul mediului, supărat pe constructori

Iarna nu- i ca vara. De acest lucru s-a convins astăzi Ministrul Mediului, care a inspectat  şantierele de pe plajele din Mamaia. Attila Korodi nu a văzut ţipenie de muncitor şi a promis că va rezilia contractele constructorilor.

“Sunt întârzieri, din ceea ce constat, majore în cazul proiectului care se desfășoară în imediata vecinătate a Mamaiei, și sunt două săptămâni întârzieri pe proiectul celălalt”, a declarat Attila Korodi, Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, aflat joi în vizită la Constanța.

Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice va reveni pe şantierele de pe litoral, dar fără să- i anunţe pe constructori. În opinia sa, vizitele inopinate ar trebui să- i dezmorţească pe muncitori. Dacă nu se întâmplă acest lucru, lucrurile sunt clare: executanţii vor rămâne fără contracte

„Prima dată vin penalizările. După aceea, dacă nici penalizările nu au efect, intervin clauzele privind rezilierea contractelor. Acestea sunt elemente tehnice și juridice, dar interesul meu este ca acest proiect să fie finalizat”, a afirmat Attila Korodi, Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice.

Lucrările de reabilitare a plajelor din Mamaia şi Constanţa au mari întârzieri. Constructorii au dat vina pe vreme şi birocraţia românească, însă dacă proiectele nu se încadrează în termenele de execuţie, România va pierde fondurile europene.

 Redactor: Sorin HULUBEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *