vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Minoră, călcată de tren la Murfatlar

Minoră, călcată de tren la Murfatlar

O minoră de 13 ani, care era fugită de la domiciliu, a fost găsită decedată în apropiere de Gara din Murfatlar, călcată de tren. Trupul neînsufleţit a fost depistat pe 14 ianuarie anul curent, iar familia s-a prezentat la Poliţie pe 16 ianuarie pentru a semnala dispariţia copilei.

Minora avea 13 ani şi era din localitatea Cuza Vodă. La data de 14 ianuarie anul curent, ora 2.50, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Valu lui Traian au fost sesizaţi de către impegatul de mişcare din staţia Murfatlar, cu privire la faptul că, un tren de marfă a surprins şi accidentat mortal în gabaritul căii ferate o persoană. Au fost demarate activităţile specifice, în urma cărora victima a fost identificată ca fiind o minoră, în vârstă de 13 ani, din localitatea Cuza Vodă.

Ulterior, pe 16 ianuarie, s-a prezentat şi mama copilei, care a semnalat dispariţia ei. Astfel, pe 19 ianuarie, oamenii legii au pus cap la cap lucrurile, stabilind că este vorba despre aceeaşi persoană.

Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă. Totodată, poliţiştii vor să afle întreaga situaţie de la domiciliul fetiţei, de ce pleca minora şi ce căuta singură pe străzi. Nu este exclusă şi o altă variantă în afară de suicid sau accident.

Sursă: replicaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *