Minori arestați pentru furt si talharie

  •  
  •  
  •  
  •  

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa, ieri, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor N. Ş.-A. pentru săvârşirea a infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 30 octombrie – 01 noiembrie, inculpatul minor N. Ş.-A. împreună cu inculpatul minor A. A., au pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate M.I., situată în municipiul Constanţa pe strada Amurgului, numărul 67, de unde au sustras mai multe bunuri.

De asemenea, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce persoana vătămată S. I.-C. se afla în staţia de autobuz din faţa supermarketului „Mega Image” situat pe bulevardul Tomis, din cartierul Tomis III din municipiul Constanţa, a fost deposedată prin violenţă de inculpatul minor N. Ş.-A. împreună cu inculpatul minor A. A. şi cu alte două persoane rămase neidentificate de un telefon mobil marca NOKIA 5800, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 250 lei.

În aceeaşi cauză, inculpatul minor A. A. este cercetat în stare de arest preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *