luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Mircea Băsescu, șantajat de ginerele lui Bercea Mondial

Mircea Băsescu, șantajat de ginerele lui Bercea Mondial

Potrivit România TV, ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin şi fiica acestuia, Izaura Anghel, l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu. Mircea Băsescu este cel care a denunţat şantajul exercitat de cei doi.

Potrivit procurorilor DNA Constanţa „Pe 26 mai 2014 şi 29 mai 2014, Constantin Marius a exercitat constrângeri asupra fratelui preşedintelui, constând în ameninţarea cu darea în vileag, prin intermediul mass media, a unor fapte compromiţătoare pentru persoana ameninţată şi pentru membrii familiei acesteia, respectiv pretinsa ei implicare în infracţiuni de corupţie.“

Acesta ar fi cerut 280.000 de euro pentru a nu da în vileag informaţiile, iar ieri, când denunţătorul s-a întâlnit cu inculpaţii pentru a le da 10.000 de euro, procurorii DNA Constanţa au organizat acţiunea de flagrant. Marius Constantin a fost reţinut pentru 24 de ore. În cauză, Izaura Anghel şi un minor de 17 ani sunt cercetaţi sub control judiciar.
Menţionăm faptul că, din 2010, Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, este naşul de botez al nepoatei lui Bercea Mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *