Acasă > Sport > Misiune imposibilă pentru sirene?

Misiune imposibilă pentru sirene?

Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României la handbal feminin, din cadrul Turneului Final 4, care se va desfășura, la Baia Mare, în zilele de 25 și 26 aprilie. Revelația actualei ediții a competiției, CSU Neptun Constanța, are parte de cel mai dificil adversar posibil, fetele antrenate de Ion Crăciun și Florin Cazan urmând să joace împotriva echipei campioane, HCM Baia Mare.

„Pentru noi, oricare adversar era dificil, așa că nu prea contează cu cine vom juca. Sper să le pot convinge pe fete că nu au ce pierde și orice meci cu astfel de adversare reprezintă un bun prilej de a-și măsura potențialul. Pentru noi, este o performanță frumoasă și sper să ne putem aduce aportul la un spectacol handbalistic de calitate”, ne-a declarat Ion Crăciun, imediat după tragerea la sorți.

În cea de-a doua semifinală, CSM București întâlnește pe SCM U Craiova.

Pentru antrenorul constănțean, vestea cea mai bună a acestei zile a fost că a putut să conducă antrenamentul în condiții normale, jucătoarele revenind la pregătire. „Aceste fete dau dovadă, încă o dată, de un caracter frumos. Poate și experiențele trecute, din istoria recentă a acestei echipe, le ajută să trateze cu multă înțelepciune și maturitate situația actuală. Așa cum a spus și Andreea Enescu, în conferința de presă de ieri, fetele sunt conștiente că refuzul de a se antrena nu rezolvă problemele, iar efectele se văd pe teren, la meciurile pe care le disputăm”, a declarat tehnicianul dobrogean. „Eu sper ca încrederea lor să nu fie trădată și tare mi-aș dori ca măcar o parte din drepturi să le fie date până la Paște. Multe dintre ele își ajută financiar familiile și, precum noi toți, au dreptul să se bucure alături de cei dragi de sărbători”, a mai spus antrenorul de la malul mării.

Redactor: Paul Alexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *