vineri, 14 august 2020
Acasă > Eveniment > Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de jandarmii constănţeni

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de jandarmii constănţeni

La sfârşitul acestei săptămâni, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura ordinea publică la o serie de manifestări cultural artistice şi sportive, organizate în judeţul Constanţa.

Astfel, în perioada 26 – 28 septembrie a.c., jandarmii constănţeni vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural artistice dedicate „Zilei Recoltei” din oraşul Năvodari.

De asemenea, în data de 27 septembrie a.c., începând cu ora 13.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin, ce se va desfăşura între echipele H.C.M. Constanţa şi A.C.S. Energia Tg. Jiu, în cadrul Ligii Naţionale, etapa a VI-a, iar în data de 28 septembrie, a.c., între orele 12.00-14.00, jandarmii vor fi prezenţi pentru asigurarea climatului de ordine publică, la meciul de handbal feminin ce se va disputa între echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi C.S.M. Bucureşti, în cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin, Ediţia 2014/2015.

Ambele competiţii sportive vor avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa.

În data de 28 septembrie, a.c., începând cu ora 18.00, în zona faleză Cazino din municipiul Constanţa, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentul cultural organizat de Platforma Civică Acţiunea 2012, ce va consta în arborarea unui drapel al României, în lungime de 150 metri.

Jandarmii, în cooperare cu efective de poliţie, vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru prevenirea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor de convieţuire socială.

Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:

–  adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială.

–  respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;

–  acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *