Acasă > Eveniment > Miting anti-eutanasiere la Constanța

Miting anti-eutanasiere la Constanța

Constanțenii si-au exprimat nemulțumirile în mod paşnic, prin intermediul unui flash-mob organizat la Casa de Cultură din municipiu. Peste 30 de constănțeni au protestat împotriva legii ce permite eutanasierea câinilor fără stăpân, care nu sunt adoptați sau revendicați în 14 zile de când ajung în adăposturi.

“Scopul este ca toți oamenii să înțealeagă că legea care a fost aprobată încalcă dreptul la viață. Există o grămadă de soluții la îndemâna oricui, dar pe care guvernanții le ignoră. Cea mai benefică soluție ar fi obligarea de cipare a tuturor animalelor cu stăpân sau fără stăpân și amenzi mari pentru abandon.” a declarat Cristina Laura Andrei, organizator protest.

Flash-mobul organizat în semn de protest s-a desfășurat  timp de 15 minute. Protestatarii au militat pentru sterilizarea animalelor fără stăpân.

„Este un început al protestelor, este vorba de niște legi inumane, o încălcare a democrației, a legilor internaționale, este vorba de o crimă. Ne vom strânge din ce în ce mai mulți, îi vom sancționa pe acești oameni politici care susțin această lege și vor răspunde inclusiv penal.” a precizat  Codruț Burdujan, realizator emisiuni.

Acțiunile de protest vor continua și în perioada următoare la  Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *