Mobilizare în stațiunea Mamaia, pentru căutarea elevului dispărut în apele Mării Negre

  •  
  •  
  •  
  •  

Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Naţional “Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la “Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

A fost anunţat Serviciul de Urgenţă – 112, la faţa locului sosind scafandrii aparţinând ISU Constanţa.

Operaţiunile de căutare şi salvare ale elevului craiovean au fost îngreunate de curenții puternci și valurile mari, fiind reluate miercuri dimineață.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea” a transmis că pentru găsirea băiatului au fost mobilizaţi 24 de scafandri.

Conducerea MApN transmite că este informată în permanenţă despre acțiunile de căutare şi salvare ale elevului.

”O veste tragică am primit din Constanța. Iosif Mitroi, unul dintre copiii noștri frumoși și talentați de la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut pe o plajă din stațiunea Mamaia, din Constanța.

Un detașament de scafandri militari ai Centrului de Scafandri al Forțelor Navale Române s-a alăturat operațiunilor de căutare a elevului militar Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut în zona plajei din stațiunea Mamaia.

Primul detașament, format din 16 scafandri militari, acționează, începând cu ora 21, cu echipamente de specialitate, inclusiv sonar.

Centrul de Scafandri a luat măsuri pentru constituirea unui al doilea detașament, care să intervină în caz de nevoie”, anunța marți seara MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *