Monica Neamțu, fata care a suferit patru operații, se luptă să trăiască

  •  
  •  
  •  
  •  

Pericolul nu a trecut încă pentru Monica Neamțu, tânăra care a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Aceasta se află în continuare la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă, iar medicii au încercat prin diferite metode să descopere ce anume ar putea să aibă. Acum, doctorii i-au făcut și o tomografie computerizată.

Monica, tânăra de 19 ani din Botoșoni, luptă cu viața ei de pe un pat dfe spital încă de pe 23 martie. Atunci, fata a suferit o operație la Maternitatea „Elena Doamna”, pentru o sarcină extrauterină. Din păcate, intervenția a fost un eșec. Părinții fetei sunt de părere că doar operațiile de la Spitalul „Sfântul Spiridion” din Iași au făcut ca fata lor să mai fie în viață.

“Medicii sunt optimiști, nu mai au fețele atât de crispate cum erau prima dată la început, toți dădeau din umeri. Acum mergem spre bine. Eu, când aud mergem spre bine, deja mă simt mult mai bine, chiar dacă sunt obosită, dar văd că evoluează”, a spus mama Monicăi Neamțu.

Din păcate, pericolul nu a dispărut încă.

“Pacienta se află în continuare în Clinica  de Anestezie-Terapie Intensivă, este  supervizată și monitorizată clinic și  paraclinic pentru posibile complicații septice intraabdominale, ținând  cont de complexitatea intervențiilor și a  patologiei pe care aceasta pacientă o are” a declarat profesorul universitar doctor Diana Cimpoeșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon” Iași.

Reamintim că tânăra a suferit mai bine de patru intervenții chirugicale, iar de la o operație la alta, complicațiile au început să apară. Medicii au decis să o țină în continuare sub observație până când starea Monicăi se va îmbunătăți. Însă, până atunci, conform doctorilor, mai este mult de așteptat.

Redactor: Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *