vineri, 28 februarie 2020
Acasă > Social > Motoare turate la Seawolves Bike Fest 9, cel mai tare festival pentru motociclişti

Motoare turate la Seawolves Bike Fest 9, cel mai tare festival pentru motociclişti

Peste 700 de motociclisti din tara si din strainatate au defilat sambata prin statiunea Mamaia. Cu totii participa la unul dintre cele mai asteptate festivaluri pentru bikeri.

Motocicliștii din toată țara prezenți la Seawolves Bike Fest 201 6vor lua parte azi la parada moto. Statrul se dat astăzi, la ora 13.00, în staţiunea Mamaia, în zona Campingului S.

Parada a avut următorul traseu: bulevardele Mamaia, Lăpuşneanu, Tomis, Ferdinand, apoi retur pe bulevardele Lăpuşneanu şi Mamaia.

Turiștii s-au minunat la parada dar n-au prea avut liniște.

Circulația în stațiune, pe un sens de mers, a fost blocată zeci de minute, dar niciun șofer nu a dat semne că este deranjat de aceste restricții.

A devenit o tradiţie ca în fiecare an, poliţiştii rutieri constănţeni să deruleze activităţi de conştientizare şi sensibilizare a participanţilor la traficul rutier cu privire la existenţa motocicliştilor pe şoselele constănţene şi nu numai.

Organizatorii estimează că 700 de motociclete au participat la paradă. Dar în total au venit 1500 la festivalul Seawolves – “Lupii de mare”.

Florin Stoian, reprezentant Festival Sea Wolves: “Festivalul este la a 9-a ediție și a pornit de la o petrecere pentru bikeri și a ajuns la un festival care depășește 3.500 de participanți.”

Deseară are loc:

19.00:
Concerte live – Cover Bands Night
Pe scenă vor urca în următoarea ordine trupele: HIPPY BAND, HANGOVER, SECRET SOCIETY, ZIUA LIBERĂ, NEW DEAL (Serbia).

1.00:
– Late Night Show (show erotic)

1.40:
– recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja campingului – locația este, ca și anul trecut – Camping S, din Mamaia Nord (www.camping-s.ro), pe bulevardul Mamaia Nord.

Festivalul de la Mamaia se încheie duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *