luni, februarie 24, 2020
Acasă > Comunicate > Mulanruj-Vive la Cabaret, la Hotel IAKI, din Mamaia

Mulanruj-Vive la Cabaret, la Hotel IAKI, din Mamaia

Hotelul IAKI, din Mamaia nu inceteaza in a-si surprinde clientii, de aceea selecteaza, exclusiv pentru acestia un program de entertainment diversificat, doar pentru a se mentine la nivelul asteptat.

De aceea, avem placerea sa va invitam la un Show de Cabaret, numit Vive la Cabaret, pentru ca Parisul sa fie prezent si in cadrul Hotelului IAKI, incepand cu data de 19 iulie 2013, in incinta IAKI CASINO, orele 20:00, iar pretul este de 45 de lei pe bilet.

Hotel IAKI, are placerea de a prezenta episoade indraznete scaldate in rochii si culori extravagante ce aduc aminte de Paris si Vienna.

Mulanruj- Dining Theatre oferă spectacole de burlesque, magie si teatru.
Dansatoarele indraznete si pregatite sunt imbracate provocator pentru a oferi un Show incendiar, iar acestea apar din spatele cortinei rosii. Acestea sunt fete ce fac parte din trupa Mulanruj, care sustin, un program de cabaret, urmand modelul frantuzesc.

Show-ul imita fidel un program de tip cabaret, de pe bulevardul Clichy din capitala Frantei: Moulin Rouge.

Mulanruj ofera decoratiuni în nuante de rosu provocator, de aceea ne dorim sa aducem, macar, o parte din ce se întampla pe taramurile Frantei si in cadrul Hotelului IAKI, cu toate detaliile reprezentative si necesare pentru a crea un astfel de show.

Este singurul cabaret din România, il descrie Stelian Milu, regizorul artistic de la Mulanruj, alaturi de colegii sai: Ozana Barabancea, David Bryan, Trupa de Balet Mulanruj si coregraful Florin Maris.

Vino, alaturi de noi sa asistam la un Show de Cabaret, numai la Hotel IAKI, din Mamaia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *