luni, februarie 24, 2020
Acasă > Monden > “Munca în folosul comunităţii” o prinde bine chiar și pe Oana Zăvoranu!

“Munca în folosul comunităţii” o prinde bine chiar și pe Oana Zăvoranu!

Însoțită de iubitul ei Răzvan Dumitrescu, Oana Zăvoranu s-a aflat weekend-ul trecut la Mamaia şi în loc să petreacă alături de prieteni, burneta a prestat activități la care nu ne-am fi gândit vreodată. În timp ce turiștii încercau ultravioletele, Zăvo, ajuta de mama focului la strânsul gunoaielor și la căratul unor saci cu resturi, după cum relatează wowbiz.ro.

Bineînțeles că la un așa “eveniment”, Oana nu se putea prezenta altfel decât asortată. Zăvo purta o ținută sport, mai precis, o pereche de pantaloni albi largi și un maiou innodat sub sâni, si nu s-a ferit să ajute la curațenie.

Mai mult, lipsită de fite, bruneta a pus mâna și a luat doi saci plini ochi de resturi menajere și i-a cărat pe niște scări de lemn.

Un astfel de gest nu poate fi interpretat ca un simplu ajutor pe care Oana a dorit să-l ofere unui prieten, proprietar de terasă, sau ca pe un act de binefacere pentru mediul înconjurător. Probabil Zăvo împreună cu iubitul ei, pregătesc terenul pentru a-și desfășura o activitate de toată frumusețea în stațiunea Mamaia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *