vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Sanatate > Nămolul, la mare căutare

Nămolul, la mare căutare

Nămolul este din ce în ce în ce mai căutat atât de turiştii din întreaga ţara cât şi de cei din străinătate. Iar veştile sunt cu atât mai bune dacă luăm în considerare că litoralul românesc dispune de Lacul Techirghiol care permite tratamente diversificate pe bază de nămol. Pe lângă turismul de agrement, litoralul românesc se poate lăuda şi cu un turism de sănătate care să ofere turiştilor atât tratamente pentru îmbunătăţirea stării de sănătate cât şi momente de relaxare. Tratamentele pe bază de nămol sunt indicate pentru numeroase tipuri de afecţiuni, de la dureri reumatice, boli neuro-dermatice, acnee, dureri de cap, nevralgii, stres, insomnie şi chiar afecţiuni ginecologice.

“Nămolul si apa sărată au un principal rol antiinflamator, astfel încât orice suferință pelvină de natură inflamatorie, este tratată cu succes. După cum știm, o astfel de suferință poate duce la sterilitate şi această sterilitate poate fi reversibilă prin tratamente corespunzătoare, bineînțeles sub informația unui medic ginecolog care le prescrie”, a declarat dr. Elena Ionescu, director medical Senatoriul Techirghiol.

Mai multe detalii despre proprietăţile nămolului şi efectele folosirii acestuia, vă invităm să aflaţi într-o nouă ediţie a emisiunii “Valoare şi Declin”, la Litoral TV, duminică 4 august, începând cu ora 18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *