Acasă > Politica > Nastasia Chiru a încetat din viață

Nastasia Chiru a încetat din viață

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, împreună cu Consiliul Local Năvodari sunt alături de familia îndurerată a Nastasiei Chiru, care a plecat dintre noi. Dumnezeu să o ierte!

În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, doamna Chiru Nastasia a suferit un accident vascular.

Activitatea doamnei Nastasia es
te extrem de cunoscută în orașul Năvodari, deoarece a ocupat funcția de Consilier PSD în cadrul Consiliului Local Năvodari, în trei mandate consecutive:1996-2000, 2000-2004, 2004-2008.

A fost una din cele mai puternice femei ale PSD Organizația Năvodari, fiind chiar membră fondatoare a acestei organizații.

Doamna Nastasia este cunoscută de toți locuitorii orașului Năvodari, deoarece a inițiat în anul 2005, Proiectul de Hotărâre cu privire la interzicerea inființării unui centru de deșeuri industriale sau de orice altă natură pe raza orașului Năvodari.

În cadrul organizației PSD Năvodari a ocupat mai multe funcții, printre care funcția de Președintă la Organizația de Femei și Președintă la Organizația de Pensionari.  De asemenea, tot în cadrul Consiliului Local a fost membră la Comisia de Buget – Finanțe, dovedind calități de bun organizator din punct de vedere financiar.

A fost alături de Comunitatea Rușilor Lipoveni, susținând împreună cu Primarul Nicolae Matei finalizarea construcției bisericii lipovenești “Sfântul Gheorge”.

De menționat este că nora doamnei Chiru Nastasia, lucrează în cadrul Primăriei Năvodari la Direcția de Asistență Socială, ocupând funcția de Director, fiind o profesionistă desăvârșită.

SLUJBA DE IMNORMANTARE VA FI OFICIATA JOI, 15 NOIEMBRIE, LA ORA 10:00, LA BISERICA LIPOVENEASCA SF GHEORGHE DIN NAVODARI

3 thoughts on “Nastasia Chiru a încetat din viață

  1. Cu durere in suflet doresc sa transmit condoleante familiei….a fost o doamna de exceptie,am cunoscut-o de cand eram o copila si am admirat-o pt. elegantza si puterea dumneaei….Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *