Acasă > Monden > Natalie Cole îi dedică cel mai nou album al său femeii care i-a donat un rinichi

Natalie Cole îi dedică cel mai nou album al său femeii care i-a donat un rinichi

Cântăreaţa R&B Natalie Cole a înregistrat un întreg album în limba spaniolă pe care i l-a dedicat femeii hispanice care i-a donat, în 2009, un rinichi, salvându-i astfel viaţa.

Fiica lui Nat King Cole, care suferă de hepatită C, a fost supusă unui transplant renal care i-a salvat viaţa în 2009, primind un rinichi de la o tânără femeie din El Salvador, care a murit în timpul naşterii, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa, în vârstă de 63 de ani, care şi-a revenit după operaţia suferită, a decis să-i dedice donatoarei un album lansat doar în limba spaniolă, acesta fiind primul proiect al vedetei după transplant.

“Nu cred în coincidenţe. Cred că totul se întâmplă pentru un motiv anume. Acest donator fiind latino, acum simt că o părticică din mine este latino. Dorinţa de a lansa acest album a devenit şi mai mare…”, a declarat aceasta celor de la Billboard.com.

Natalie Cole, care nu vorbeşte spaniola, a învăţat fonetica limbii de la artişti precum Agustin Lara şi Juan Luis Guerra. Albumul în limba spaniolă este primul proiect după cel lansat în 2008 “Still Unforgettable”, dar şi după albumul ei de colinde “Caroling: Christmas with Natalie Cole”.

Cole a câştigat nouă premii Grammy pe parcursul carierei sale de 30 de ani în jazz, pop şi R&B. Cele mai cunoscute albume ale artistei sunt “Everlasting” şi “Unforgettable…With Love”, care include o piesă în duet cu tatăl ei, realizată cu ajutorul tehnologiei digitale.

Natalie Cole a vorbit despre dependenţa ei de cocaină, heroină şi alcool în autobiografia pe care a publicat-o în 2000, “Angel on My Shoulder”. Artista, al cărei tată a murit de cancer pulmonar când ea avea doar 15 ani, a reuşit să scape de dependenţa de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, în 1980.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *