Acasă > Administratie > Năvodărenii au votat pentru continuitate: Matei Nicolae – primar la al doilea mandat

Năvodărenii au votat pentru continuitate: Matei Nicolae – primar la al doilea mandat

https://www.youtube.com/watch?v=www.youtube.com/watch?v=-4BV6h-Ny3w

Claxoane, aplauze și șampanie care a curs râuri. S-a întâmplat seara trecută în Năvodari, după ce primarul Nicoale Matei a câștigat un nou mandat la alegerile locale. Conform exit-poll-ului realizat de Agentia de Cercetări Sociologice Interactiv, la închiderea urnelor procentul edilului era de aproape 77%. La consiliul local, PSD a avut peste 70%.

La scurt timp după ce s-au anunțat primele rezultate ale exit pollu-rilor, care l-au clasat pe Primarul Nicolae Matei pe primul loc pentru un nou mandat de edil al orașului, oamenii au ieșit pe stradă cu mic cu mare. Atmosfera a fost întreținută de șampania care a curs râuri, râuri.

Drept mulțumire pentru tot ceea ce a făcut pentru ei, năvodărenii i-au scandat numele minute în șir.

Edilul din Năvodari le-a promis locuitorilor că proiectele sale vor continua in acelaşi ritm ca si în cei patru ani de mandat. Primarul nu a uitat nici de adversarii politici.

One thought on “Năvodărenii au votat pentru continuitate: Matei Nicolae – primar la al doilea mandat

  1. Miile de ore de munca zi si noapte, sacrificiile nenumarate facute, tremurul pentru ca totul sa iasa impecabil si toata lumea sa fie multumita, si-au spus cuvantul: ATI CASTIGAT ALEGERILE! ATI CASTIGAT O LUPTA PE CARE NUMAI ECHIPA DUMNEAVOASTRA IMPREUNA CU DOMNUL PRIMAR ATI DUS-O DREPT! VA FELICITAM DIN TOATA INIMA! Va dorim multa sanatate, multa putere si tarie primul rand. Stim ca reteta s…uccesului domniilor voastre este LUPTA S-A TERMINAT! INCEPE LUPTA!, si ca vor urma alte mii de ore de munca asidua pentru a fii ceea ce sunteti: oameni de cuvant si de valoare. Si pentru ca acei indivizi care au incercat sa va saboteze, cu siguranta ca nu se vor lasa, le transmitem ca noi cu toti va suntem alaturi si va sustinem, fiecare, cu toate eforturile si cu tot ce poate contribui. VA FELICITAM INCA O DATA SI VA DORIM MULT SUCCES INCONTINUARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *