vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Administratie > Năvodari. Câinii comunitari adunați de pe străzi

Năvodari. Câinii comunitari adunați de pe străzi

Primăria Năvodari anunță că Serviciul de Ecarisaj a reluat strângerea câinilor fără stăpân din oraș.

Se intervine în mai multe zone din oraș, mai ales în urma sesizărilor cetățenilor, respectând toate normele de protecție, atât pentru siguranța animalelor capturate cât și a lucrătorilor.

Câinii sunt duși la Biobaza Năvodari, unde sunt sterilizaţi şi microcipaţi, astfel încât autorităţile să aibă o mai bună evidenţă a lor.

”În acest sens, lansăm un nou îndemn către cetățenii care iubesc animalele și dispun de condiții să vină și să adopte un câine. Procedura este simplă, iar angajații Primăriei vă vor îndruma și vă vor oferi toate informațiile necesare.

Mai multe informații privind adopțiile puteți obține la numărul de telefon: 0747.291.035, disponibil în programul de funcționare a instituției (luni-miercuri: 08.00-16.00, joi: 08.00-18.00 și vineri: 08.00-14.00).

Foarte important, facem apel la năvodărenii care adoptă un câine să dea dovadă de responsabilitate și să nu abandoneze din nou animalele, nefăcând astfel altceva decât să perpetueze problema, cu costuri suplimentare.

Câinii adoptați vor fi sterilizați și microcipați de către Serviciul de Ecarisaj, iar identificarea lor se va face foarte ușor”, precizează Primăria Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *