Năvodari. Cererile pentru tichetele sociale de Paște se depun până pe 23 aprilie. A fost prelungit termenul

  •  
  •  
  •  
  •  

Locuitorii din Năvodari pot depune cererile pentru acordarea tichetelor sociale de Paște 2021 până la data de 23 aprilie. Administrația locală anunță că a  fost prelungit termenul de primire a documentelor.

Până acum, peste 2 mii de persoane au solicitat techete sociale.

”Cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii de beneficiari în parte, se pot depune la sediul Direcției Asistență Socială Năvodari, din Str. Sănătății, nr. 2, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00. Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii cu cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap, precizează Primăria Năvodari.

Beneficiarii sunt pensionarii cu venituri până în 1.450 de lei, persoanele fără niciun venit, persoanele încadrate în grad de handicap grav sau accentuat, beneficiarii de venit minim garantat, precum și beneficiarii de alocație de susținere a familiei.

Valoarea nominală a unui tichet social este de 10 lei. În funcție de categoria socială din care fac parte beneficiarii, se pot acorda între 4 și 6 tichete sociale/persoană.
Distribuirea tichetelor sociale de Paște 2021 se va face prin Poșta Română, cu recomandare de primire, până în data de 29 aprilie 2021, în funcție de măsurile impuse de Ministerul Sănătății, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, mai anunță administrația locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *