Navodari: Consiliul Scolar al Elevilor din “Lazar Edeleanu” Navodari si-a desemnat conducerea

  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru functia de presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor s-au inscris Drăgulin Andrei şi Bordianu Andreea

Elevii Liceului “Lazar Edeleanu” din Navodari s-au aflat zilele acestea in campanie electorala. Seriosi si cu un program electoral bine stabilit, candiatii pentru o functie in Consiliul Scolar al Elevilor s-au intalnit, joi, 20 octombrie in sala Casei de Cultura din oras unde si-au prezentat programele.

Elevii – candidati au fost, potrivit conducerii institutiei de invatamant insotiti de diriginti, care i-au incurajat in acest demers pe toti cei ce s-au inscris in competitie si au participat la campania electorala, conform regulamentului. La eveniment au participat aproximativ 400 de elevi si 30 de cadre didactice.

Pentru functia de presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor s-au inscris Drăgulin Andrei şi Bordianu Andreea, iar pentru cele trei functii de vicepresedinte s-au inscris Teca Daniela Loredana, Ion Arsene Claudiu, Anghel Marian, Culea Sandra, Suliman Laurenţiu, Păscăluţă Livia şi Pană Anca. In timpul prezentarilor, cei doi candidati la funcţia de preşedinte al CSE si-au pus reciproc intrebari ,evidentiind planurile de viitor si realizarile din ultimul an. Au urmat apoi prezentarile individuale ale candidatilor la functiile de vicepresedinti. La final, discursurile lor au fost incurajate şi apreciate de public.

Conducerea institutiei de invatamant tine sa precizeze ca implicarea cadrelor didactice în acest eveniment a constat în: asigurarea materialului informativ elevilor, informarea sefilor claselor si a cadrelor didactice in timp util cu privire la diverse aspecte legate de organizare, intocmirea orarului desfasurării votului si a campaniei de informare, precum si programarea pe clase, astfel incat procesul educativ sa nu fie perturbat. De asemenea, tot cadrele didactice au contribuit si la asigurarea unei baze materiale necesara desfasurarii in bune conditii a evenimentului, sprijinirea elevilor care si-au manifestat dorinta de a candida la alegerea Biroului Executiv al Consiliului Scolar al Elevilor, dar si inlesnirea activitatii elevilor in organizarea programului informativ- electoral desfasurat in incinta Casei de Cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *